• Auto centar MX Sarajevo Prodaja karoserijskih auto dijelova / prodaja i ugradnja auto stakala
  • info@autocentarmx.ba
Safeta Zajke 103,

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

+387 33 674-678

+387 62 967-017

Nano premaz za stakla

 

 

Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image

Nano premaz za stakla

Sa ponosom Vam možemo reći da jedini u gradu Sarajevu i šireu ponudi imamo NANO premaz za auto stakla,Vaš AUTO CENTAR MX.

Ko ne zna za probleme za vrijeme kiše, poput lošeg pregleda, neprekidnog rada brisača, masnih naslaga kao i zasljepljenja kod noćne vožnje.

Dosadašnji pokušaji s voskom, silikonom ili uljima nisu dali zadovoljavajuće rezultate. Proizvodi su to koji stvaraju film na površini i ostavljaju masnu naslagu na vjetrobranskom staklu, te se u konačnici postiže suprotan efekt. Rješenje se zove nano-tehnologija.

NANO za AUTO STAKLO rezultat je ove revolucionarne tehnologije. NANO za AUTO STAKLO kao nevidljiva staklena zaštita brine se za efekt "čistog pogleda" vjetrobranska stakla. Nanošenjem NANO zaštite milijuni malih nano-čestice se poslože i, slično kao list lotusa, odbijaju vodu i prljavštinu. Rezultat je fantastičan, jer već pri brzini većoj od 70 km/h brisači više nisu potrebni. Vožač kod jake kiše ima čist pregled vožnje. Posebno u noćnoj vožnji i za vrijeme kiše, preporučljiva je nano-zaštita NANO sredstvom za AUTO STAKLA, rekao je njemački analitičar za prometne nezgode, profesor Schimmelpfennig. Nano čestice ne mogu oštetiti čak ni brisači, autopraonice ili visokotlačni čistači. Mušice koje se ljeti lijepe na staklo uklanjaju se bez poteškoća, a zamrznuta stakla zimi očiste se jednostavno i lako bez struganja i grebanja.

21365+

Zadovoljnih kupaca

43+

Poslovnih partnera

4457+

Zamjenjenih stakala

20000+

Artikala na stanju

SERVIS

U našem servisu prvenstveno nudimo uslugu
prodaje i ugradnje autostakla

Safeta Zajke 103,71000 Sarajevo

Posjetite nas i uvjerite se
da smo najbolji izbor

O NAMA

Firma Auto Centar MX renomirana je firma
u prodaji karoserijskih auto dijelova i auto stakala