Dostava

Naručite neki od artikala

Dostava

Auto centar MX će nastojati da kupljene proizvode ili robu isporuči u najkraćem mogućem vremenskom periodu ili po zahtjevu kupca na željeni datum. Dostava će se vršiti na adresu koju kupac zahtjeva prilikom naručivanja robe. Dostava robe je moguća jedino na teritoriji Bosne i Hercegovine. Rok za dostavu regulisan je odabirom datuma kupca ili ako je dogovoreno drugačije od strane prodavača i kupca.

Dostavu za Auto centar MX trgovinu će vršiti Auto centar MX (za Kanton sarajevo) i ovlaštene kurirske službe na teritoriji Bosne i Hercegovine. Prodavač i kupac su dužni pregledati pošiljku prilikom slanja odnosno prijema robe.

Sve na jednom mjestu.

AUTO CENTAR MX

Super brza usluga

U našem servisu možemo Vam pružiti veoma brzu i kvalitetnu uslugu zamjene auto stakala i svjetlosne opreme po vrhunskim standardima i sa garancijom.

Pristupačnost

Štedite svoj novac i vrijeme, kupujte kod nas dijelove vrhunske kvalitete renomiranih svjetskih proizvođača po garantovano najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Asortiman

U svom asortimanu imamo karoserijske dijelove za sve vrste vozila. Oko 20 000 artikala, koje možete imati odmah ili u najkraćem mogućem roku.

Garancija

Sve što radimo mi radimo kvalitetno i sa materijalima vrhunske kvalitete, zato Vam na sve intervencije u našem servisu dajemo garanciju .

Dostava

Sve dijelove Vam možemo u što kraćem roku dostaviti lično ili putem brze pošte uz minimalne troškove sa minimalnim vremenon čekanja.

Uposlenici

Kroz stalne edukacije konstantno se usavršavamo da bi Vam mogli pružiti što bolju uslgu ili savjetovanje naših klijenata.