• Auto centar MX Sarajevo Prodaja karoserijskih auto dijelova / prodaja i ugradnja auto stakala
  • info@autocentarmx.ba
Safeta Zajke 103,

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

+387 33 674-678

+387 62 967-017

Servis

Awesome Image Awesome Image

U našem servisu prvenstveno nudimo kompletnu uslugu prodaje i ugradnje autostakla. U ponudi se nalaze stakla za sve tipove vozila. Zamjenska ili originalna stakla visoke kvalitete i po najpovoljnijim cijenama. Stakla s kišnim i/ili senzorima za svijetlo, posebnim UV premazima. Stakla su jednoznačno određena korištenjem Eurocode šifri tj. matrice znakova korištene u cijelome svijetu, koja osigurava određivanje svih karakteristika i funkcionalnosti stakla. Naš tim stručnjaka napraviti će kvalitetnu te brzu ugradnju vašeg auto stakla uz garanciju na samu ugradnju. Naši radnici s višegodišnjim iskustvom vrlo brzo će odgovoriti na sva vaša pitanja vezana uz autostakla kako bi ostvarili što uspješniju i bolju suradnju.

Ne lutajte uokolo, ne trošite svoje slobodno vrijeme. Uz Auto Centar MX stručnjake zamjenite svoje automobilsko staklo bez muke.

Stakla iz naše ponude su visoko izdržljiva s izvrsnim optičkim i mehaničkim svojstvima.

Koristimo najnapredniju tehnologiju lijepljenja, te vaše staklo skidamo i ponovno ugrađujemo koristeći posebne visoko kvalitetne alate za autostakla.

Usluge

Širok spektar djelatnosti firme Auto centar MX

Kontaktirajte nas

Safeta Zajke 103, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Kvalitet i garancija

Dajemo garanciju na ugrađena stakla te postprodajnu podršku

Zamjena auto stakala

Standardna zamjena auto stakla kojom se osigurava ispravnost i kvalitet postupka traje najčešće do 3 sata. Najveći dio tog vremena je potreban za sušenje ljepila koje je korišteno. Nikako ne preporučujemo odvoziti automobil pre isteka tog vremena! Ukoliko ste stvarno u žurbi, napomenite nam to pri ugovaranju termina za ugradnju i ponudit ćemo Vam ugradnju posebnom tehnologijom ljepljenja, koja dozvoljava sigurnu vožnju samo 60 minuta nakon završetka rada.

Terenska služba

Ukoliko vam je staklo jače oštećeno i niste u mogučnosti da vozite i posetite naš servis, pozovite nas i zakažite termin za zamenu vašeg oštećenog stakla. Naša terenska služba će vas posetiti u što kraćem roku i izvršiti zamenu vašeg oštećenog stakla potpuno profesionalno, kao da ste bili kod nas u servisu. Na Vama je da nas pozovete, a sve ostalo prepustite nama.