Servis

Auto Centar MX - Safeta Zajke 103 - Sarajevo

Servis

Sa iskustvom, znanjem i materijalima koje koristimo te uslugu ugradnje svih vrsta auto stakala za sve vrste i tipove vozila obavljamo maksimalno kvalitetno u našem servisu ili na terenu u zavisnosti od vaših potreba i dajemo garanciju na kvalitet auto stakla i kvalitet usluge ugradnje.

Vreme koje je potrebno da se obavi demontaža oštećenog i montaža novog auto stakla je oko 3 sata, od čega veći deo vremena protiče u sušenju ljepila kojim pričvršćujemo auto staklo na karoseriju vozila. Ovo vrijeme sušenja je 1-2 sata, u zavisnosti od vremenskih uslova, i neophodno je da se ispoštuje radi bezbjednog učestvovanja vozila u saobraćaju nakon izvršene usluge ugradnje (vjetrobranska auto stakla su sastavni dio čvrstine strukture karoserije vozila), kao i bezbjednosti vozača i putnika.

Za slučajeve kada vam je neophodno da u što kraćem roku koristite vozilo, koristimo posebnu vrstu lepka koji ima kraće vreme sušenja i samim tim skraćujemo vreme trajanja ugradnje i do 1 čas.

Bez obzira koliko je staro Vaše vozilo, kada je u pitanju stanje auto stakala, najvažnija je sigurnost. Mi se trudimo da svojim znanjem, posvećenošću i efikasnošću riješimo vaš problem sa auto staklima.

Svi brendovi

U svom asortimanu imamo dijelove renomiranih proizvođače

Savjetovanje

Naši uposlenici će Vam rado dati savjet i naći najbolje rješenje

Servis

U sklopu Auto Centra MX posjedujemo servis za ugradnju auto stakala.

Cijene

Usluge i proizvodi po garantovano najnižim cijenama


AUTO CENTAR MX SARAJEVO

Šta možete da očekujete od nas?

 • 01

  Veliki izbor svih vrsta auto stakala

  Ukoliko vozite putnički automobil, komercijalno ili drugo kombi vozilo, kamion, autobus... naša komercijalna služba će za najkraće vreme obezbediti adekvatno auto staklo, bilo da je reč o prednjem vetrobranu, bočnom ili zadnjem staklu.

 • 02

  Stručan kadar

  Pored višegodišnjeg iskustva u radu sa auto staklima, možemo da se pohvalimo i sa stručnom servisnom službom. Naši serviseri posJeduju sertifikate renomiranih svjetskih proizvođača i distributera auto stakala o završenoj edukaciji (treningu), čime su se stekla velika znanja u vezi sa auto staklima.

 • 03

  Kvalitetni materijali

  Korištenje kvalitetnih adekvatnih materijala, alata i opreme za servis auto stakala, omogućujemo siguran i efikasan servis na vašem vozilu. Kada je riječ o vezivnim materijalima, prilikom ugradnje auto stakala, koristimo poliuretanska ljepila najvišeg mogućeg kvaliteta kako bi vozilo našeg klijenta moglo da bude pušteno iz servisa u saobraćaj u najkraćem mogućem roku od momenta montaže auto stakla na karoseriju.

 • 04

  Garancija

  Bez obzira na koji tip auto stakla se odlučite, Auto Centar MX daje garanciju na kvalitet proizvoda i usluge i do 5 godina. Dakle, bez obzira da li je staklo OEM ili AGR kvaliteta, sa sigurnošću možemo da stojimo iza proizvoda koje smo montirali na vaše vozilo. Svakako, bez kvalitetnih vezivnih materijala i alata za servisiranje auto stakala, posao ne bi ni mogao da bude urađen adekvatno. Stoga koristimo isključivo materijale koji su visoko kvalitetni i provjereni.

Artikala
Zamjenjenih stakala
Zadovoljnih klijenata
ponosnih godina