Auto stakla

+387 33 674 678

Kontaktirajte nas za sve informacije

Prodaja i ugradnja stakala

Prilikom izmjene oštećenog stakla, naše stručno osoblje će preuzeti vaše vozilo te Vam ponuditi najbolju opciju ugradnje za vaše vozilo.Savjetovati će Vas o najadekvatnijem, bržem ili sporijem ljepilu potrebnom za ugradnju stakla.Prosječni vremenski period koji ćete morati odvojiti za izmjenu prednjeg ili stražnjeg stakla iznosi 5 sata. Najveći dio vremena je potrebno utrošiti na sušenje ljepila. Nakon procesa sušenja, Vaše je vozilo u potpunosti spremno za povratak u saobraćaj. Također, svaki naš klijent će dobiti trajnu garanciju na naš rad kao pokazatelj kvalitete.

Kod izbora vrste stakla za Vaše vozilo, u mogućnosti smo Vam ponuditi orginalna zamjenska stakla brendova Saint Gobain Sekurit, Guardian, Pilkington te zamjenska stakla branda XYG.

Na tržištu postoje tri vrste stakala, orginalna, orginalna zamjenska i zamjenska

Orginalna stakla sadrže logo proizvođača stakla i logo marke vozila. Orginalna zamjenska stakla sadrže isključivo logo proizvođača stakla, ali se proizvode u istim tvornicama te sadrže identična tehnička obilježja kao i orginalna stakla. Zamjenska stakla se proizvode u tvornicama koje imaju sve potrebne homologacije i tehnička obilježja kao i orginalna ili orginalna zamjenska, ali većinom ne proizvode stakla za prvu ugradnju, odnosno orginalna stakla.

U našem servisu koristimo ljepila za autostakla Totalseal. Ljepila su vrhunske kvalitete i dolaze u pakiranjima od 310 ml i 600 ml. Za ispravnu i besprijekornu ugradnju neophodno je ovaj proizvod koristiti u sprezi sa odgovarajućim Totalseal komponentama.

Sva stakla iz naše ponude su visoke kvalitete