• Auto centar MX Sarajevo Prodaja karoserijskih auto dijelova / prodaja i ugradnja auto stakala
  • info@autocentarmx.ba
Safeta Zajke 103,

71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina.

+387 33 674-678

+387 62 967-017

Karoserijski auto dijelovi

Awesome Image Awesome Image
Awesome Image

Firma Auto Centar MX u svojoj ponudi ima karoserijske (metalni i plastični dijelovi, svjetlosna oprema, rashladnisistemi, podizači stakla, amortizera poklopaca motora i prtljažnika) dijelove gotovo svih renomiranih europskih proizvođača karoserijskih auto dijelova za sve vrste vozila i to po najpovoljnijim cijenama na BH tržištu.

Naš asortiman obuhvaća metalne i plastične karoserijske dijelove za gotovo sve vrste motornih vozila na BH tržištu, nadalje imamo iznimno široku ponudu svjetlosne opreme, rashladnih sistema, te najšireg asortimana auto stakala za sve vrste vozila. Velika većina naših dobavljača prisutna je u prvoj ugradnji kod proizvođača vozila, što garantira vrhunsku kvalitetu i izdržljivost. Naši dobavljači u ponudi imaju homologirane proizvode koje zakon propisuje, te svi se proizvode u skladu sa ISO standardima. Kako bi dokazali kvalitetu svojih proizvoda mnogi od njih imaju certifikate od najcjenjenijih udruga kao što su TÜV, Thatcham, Centro Zaragoza.

Uz ponudu zamjenskih dijelova i dijelova OE kvalitete u mogućnosti smo ponuditi svim autolimarskim radionicama i originalne dijelove kako bi se u potpunosti sanirala šteta na vozilu.

Mi nudimo sve što je potrebno za popravku Vašeg automobila